Websitet 3arkitekttilbud.dk skaffer dine tilbud paa dit projekt

Det er nu blevet mere og mere accepteret og udbredt at samle sine tilbud på sin computer. For zinkmaling virksomheder, er denne metode en helt tilsigtet reklame, i forhold til at betale til den lokale telefonbog, diverse tidsskrifter, diverse regionalhåndbøger mm. Det foregår således, at du skal beskrive det projekt du vil have løst en enkelt gang, og derpå kan du faktisk bare sætte dig og vente. Inden for meget kort tid vil du få henvendelser fra mindst 3 uafhængige fagfolk, der alle gerne vil ordne dit projekt.
Hernæst vælger du blot tilbudet, som passer dig bedst muligt.
Fagmændenes vinding ved systemet, kan ses i de ekstra handler som kan varetages, i forhold til hvis du sammenligner med den ældre metode, da køber altid eftersøgte zinkmaling fagfolk i lokal bogen, som virksomheden desuden ligeledes skulle betale en pris for at blive præsenteret i. Det er dog hundrede procent uforpligtende at hente zinkmaling aftaleforslag på ordningen, så føl dig ikke forpligtet til at underskrive en handel. At rekvirere 3 zinkmaling priser via 3arkitekttilbud.dk er helt og aldeles gratis, da fagmesteren giver en lille pris, som går til det, at være medlem af 3arkitekttilbud.dk�s servicesystem.
Hver eneste gang man står med en opgave, som skal ordnes, har man hidtil været nødt til at gøre det på den måde, at man som køber selv ringer til fagfolk. Dersom det, som antaget, viser sig at denne tendens fortsætter med at udvikles ligeså hurtigt som vi har set det op til dags dato, vil den tradition snart være ovre.

Ingen kommentarer: